Blog

HandicapBarn.dk igen online med ny template

Artikelindeks

Så kom vores nye template op at køre på www.HandicapBarn.dk igen. Som du nok vil se så er der sket nogle ændringer ift den gamle template.


Vi har rykket rundt på flere ting - nogle flyttet over på www.HandicapPortal.dk, hvor vi skriver om handicap generelt, mens vi skriver om handicap / specielle behov hos børn på HandicapBarn.dk.

HandicapPortal.dk gik online i sidste uge, og vi arbejder løbende med at få alt på plads. Elin's hjørne finder du nu på HandicapPortal.dk, hvor hun også har en brevkasse der.

Ligeledes er der kommet nogle flere menupunkter på, herunder social- og sundhedspolitik.

Vores webteam og redaktionen på HandicapBarn/HandicapPortal har prøvet at lave begge webplatforme så ens som muligt, hvor det er muligt, så det bliver lettere for jer brugere at bruge begge sider. Håber I bliver glade for det. Hvis du opdager linkfejl eller andet der skal rettes så skriv lige en besked til os, så vi kan få rettet evt. linkfejl mm.

Årsagen til at vi har ændret template (webplatformens udseende) skyldes de ændringer Google kræver for at websiden er mobilvenlig fra den 21. april, idet man ellers ryger ud af søgeresultaterne derefter hvis siden ikke er mobilvenlig.

Håber I vil være glade for de forbedringer og ændringer der er lavet. Hvis du har spørgsmål eller forslag til noget på webplatformene så kontakt os.

Vores tilknyttede HandicapForhold.dk og www.Ferie-Fritidsaktiviteter.dk vil blive de næste, som får en større overhaling. Det bliver den samme template som HandicapBarn.dk og HandicapPortal.dk kører på, så det bliver lettere at manøvrere imellem de forskellige platforme vi har.

Search