Bøger

Preben Steen Nielsen, som er kendt fra flere ting, har nu også forfattet en glimrende børnebog, der er værd at læse for og af børn.

Blog list ad

Det gav genlyd over hele verden, da tvillingerne Peder og Steen Mondrup i august 2014 gennemførte KMD Ironman Copenhagen med 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og 42,2 kilometer løb. Ikke så meget fordi de er tvillinger, men fordi Peder er spastiker og blev trukket, cyklet og skubbet gennem konkurrencen af Steen. 

Vi har her samlet nogle forskellige emner omkring bøger. Nogle af disse har vi også haft til anmeldelse og du kan se disse under de respektive mener. 

Kender du til bøger, der er under handicaptemaet og de endnu ikke er listet på denne nye liste over bøger vi her har samlet, så sendt os et tip via kontaktformularen.

 

Til forlag mm som ønsker at sende os anmeldereksemplarer kan disse også indsendes til samme adresse som angivet i kontaktformularen.

HandicapPortal.dk
Redaktionen
Flensborglandevej 16
Rørkær
6270 Tønder

Mandag den 27. maj kl. 12 er Socialpædagoger vært ved udgivelsen af to familieplejeres bog om 50 eksempler fra deres hverdag. ”De mange historier er barsk læsning. Det er historier om anbragte børn der bliver svigtet. Og om en faggruppe, der ikke bliver behørigt anerkendt for deres enorme faglige indsats,” siger Socialpædagogenes formand Benny Andersen

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search