Bøger

Bøger

Den blå hest - en personlig skildring om livet med asperger

Den blå hest af Susanne Longhi er en åbenhjertig fortælling om hvordan det har været at leve med aspergers, hvor hun først efter at hun fyldte 40 år fik sat en hel masse på plads. 

Læseren får en levende indblik i hvordan Susanne har haft det som barn og ung, hvor opvæksten var svær og ensom, og voksenlivet også har været præget af indre kaos. Det må ikke havde været let at skrive en så flot og læsevenlig bog som Susanne har gjort. 

Hun fortæller åbent om de udfordringer hun har oplevet undervejs gennem sit liv, hvor familien ikke just har forstået hvordan Susanne havde det. Blandt andet kommer Susanne Longhi ind på hvordan moderen afviser hende, og hvordan det er hjerteknusende - men samtidig hvordan Susanne er en korkprop der bliver ved med at komme op til overfladen igen og igen når hun bliver dykket og så komme videre i livet.

Først da hun fik diagnosen faldt der en masse brikker på plads og Susanne fik ro i sjælen og overskud i hverdagen. Igennem bogen føler du hvordan hun har haft det. Når du først er begyndt at læse den, så bliver du hængende da det er en meget spændende og interessant bog, som bør læses hvis du selv har Aspergers eller kender nogen som har. Den åbner op for hvordan livet er.

Trods bogen kun er på 67 sider så når den rundt om mange aspekter omkring livet med Asperger og det at få en diagnose, hvor man sagtens kan leve en almindelig dagligdag med de forudsætninger som en Aspergers giver for personen. 

Vi kan kun anbefale, at du køber bogen "Den Blå Hest" som er en personlig skildring om livet med Aspergers. Du kan købe bogen ved at klikke her, så kommer du til forlaget webshop

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search