Bøger

Bøger

Aspergirls

Bogen er tilsendt redaktionen til gennemgang

Frydenlund har udsendt en ny bog om asperger og autisme. Bogen hedder Aspergirls, som vi kun kan anbefale at læse for familier med piger med autisme. 

Bogen bør være i hvert et autist hjem grundet alt det den fortæller om mange emner, idet bogen kommer rundt om emner som

  • sanseudfordringer
  • venskaber, parforhold og sex
  • kønsroller og livet som mor
  • uddannelse og arbejdsliv
  • skyldfølelse, nedsmeltninger og misforståelser
  • samt fejldiagnosticering og diagnosticering.

 

Noget af det vi især med det samme bed mærke i da vi læste bogen, var at hver afsnit afsluttes med gode råd til asperger piger og ditto forældre. Det er meget givtigt den måde med de gode råd.

Som mange gange tidligere er det også denne gang en bog der er oversat af Anne Skov Jensen, som også har oversat flere bøger om autisme. 

Forfatteren Rudy Simone har formået at komme rundt om mange komplekse emner med sin bog Aspergirls. 

Bogen er tidligere udkommet på engelsk og oversat til en lang række sprog, og findes nu på dansk også 

Der er også en opsummering af de væsentlige forskellige mellem kvinder med autisme og mænd.

Aspergirls krydder forfatteren med den personlige beretning med citater fra 36 kvinder på spektret og det giver et ekstra pift til beretningen om hvad er asperger og autisme. 

Derfor hvis du enten er allerede diagnosticeret eller har en mistanke om at du kan have asperger eller autisme, så er denne bog interessant for dig, mener vi her fra redaktionen på HandicapBarn.dk. Ligeledes er bogen også læsbar for forældre, pårørende og fagfolk der er interesseret i emnet.

Du kan læse mere om bogen på dette link til forlaget

I slutningen af bogen er der også en oversigt over andre bøger på dansk herunder 2 andre bøger fra samme forlag Frydenlund omkring autisme.

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search