Bøger

Bøger

Den kloge uge siger godnat - en rigtig god godnathistorie

 Tilsendt anmeldereksemplar

Karsten Lagermann's Den kloge ugle siger godnat er en god godnatbog for børn, som vi på redaktionen har afprøvet på vores anmelderbørn. 

Det er en bog, som kan få børn til at falde i søvn. Vi har afprøvet det på et barn med autisme, og denne blev træt og ville sove.

"Hej med dig..... " Sådan starter de fleste godnat-meditationer fra Dyb RO på YouTube. En af de mest populære er nu udgivet på bog og som lydbog. 

Læseteknikken i bogen gør, at det er en let bog, der er dejlig afslappende samtidig med at den er stille og rolig, hvilket kan gøre at man kan være med til at give barnet en god nattesøvn. Hvis man ikke får sin nattesøvn, så kan være med være til at skabe problemer i hverdagen. 

Bogen består af 3 historier hver i deres egen farve, som hver især kan læses igen og igen. Alle er tilpas lange, så selvom barnet har en masse uro så vil det kunne få nok ro efter vores mening til at kunne falde i søvn.

Noget vi også faldt over er, at det er korte sætninger så man kan tage det roligt og stille, som gør at det er stille 

Bogen har fat på noget af det aller vigtigste - nemlig nærvær og ro, så barnet kan få sig en god måde at falde i søvn på. 

Dyb Ro hjælper hver dag over 6000 med at falde i søvn. Ved at bruge bogen i stedet for en Ipad eller andet til at vise YouTube, så får man også en bedre måde at falde i søvn på.

Forfatter: Karsten Lagermann
Illustrator: Emma. A. Mowinckd
Sider: 124
Omslag: Hardback
ISBN: 978-87-7171-244-5
Forlag: DreamLitt

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search