Blog

Stor indvielse af ny Legoland attraktion

Pork meatball ground round prosciutto. Sirloin bresaola ball tip shank tail porchetta pork boudin filet mignon flank jowl salami. Filet mignon bresaola pork boudin capicola prosciutto. Frankfurter chicken leberkas drumstick ball tip turducken rump spare ribs meatball. Tail salami pork loin ham. Drumstick flank porchetta, hamburger ham swine biltong chicken pancetta. Spare ribs prosciutto t-bone.

- John Doe

I morgen lørdag den 19. marts slår Legoland dørene op til en ny sæson, og her er man stolte af at kunne præsenteret verdensnyheden NINKAGO World. Til at markere indvielsen af det mere end 5000 m2 store ninjaområde vil D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie være til stede som æresgæster i de officielle festligheder i forbindelse med selve indvielsen.

Allerede i sidste sæson kunne man se at Legoland var gået igang med at forberede den nye attraktion, og med et samlet beløb på 85 mill kroner i 2016, som samtidig er det største investeringsår i Legoland parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO The Ride.

Det nye område og parken ser nu frem til en festlig indvielse, hvor det er en stor ære at kunne afsløre, at D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager i de officielle festligheder, hvor de samtidig bliver de første gæster til at prøve verdensnyheden, NINJAGO The Ride.

- Vi er rigtig godt tilfredse med den måde, vi har fået levendegjort det fantastiske LEGO NINJAGO univers på. Og når vi samtidig kan gøre det med NINJAGO The Ride, som er den første af sin slags i verden, er vi ekstra spændte. Derfor er det også en stor glæde, at selve indvielsen bliver helt speciel med kongeligt besøg, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Selve indvielsen af NINJAGO World vil foregå med ægte ninjastemning kl. 10.45, hvor også parkens gæster er inviteret til at kigge med.

Den officielle indvielse af NINJAGO World vil finde sted lørdag den 19. marts kl. 10.45. Der tages forbehold for ændringer.

Oplevelser for hele familie

Det nye NINJAGO område danner rammen for en helt særlig ninjatræningslejr for hele familien, hvor man kan træne sine ninjafærdigheder såsom præcision, hurtighed og teamwork. I NINJAGO – The Ride møder gæsterne de kendte helte fra NINJAGO universet, og sammen skal de lære at mestre elementerne ild, jord, lyn og is for at bekæmpe NINJAGOs skurke. En helt ny teknologi, særligt udviklet til LEGOLAND, gør det muligt at lave gæsternes egne bevægelser om til ninjakræfter.

"Gæsternes egne bevægelser er omdrejningspunktet for hele forlystelsen. Deres ninjaslag flyver gennem luften, alt imens de rejser gennem et overvældende NINJAGO 4D-univers, der udfordrer alle sanser. Det kræver præcision og teamwork, og det er aldrig set før i en forlystelsespark. Vi tør godt love, at vi løfter barren for, hvor meget man lever sig ind i en af vores forlystelser" siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND til Legoland.dk

Et land for hele familien
NINJAGO området er fyldt med både inden- og udendørs aktiviteter for hele familien, som alle udspringer i aktiv leg, teamwork og interaktion. Blandt andet kan gæsterne prøve kræfter med en laser labyrint, hvor man på tid skal smyge sig gennem 30 laserstråler efter bedste ninjaevne. Hele området er fyldt med aktiviteter for både store og små, og gæsterne vil opleve, at der er tænkt over den mindste detalje.

"Vi har forsøgt at skabe det ultimative NINJAGO område, hvor alt gemmer på en oplevelse. Gæsterne vil opleve, at vi sågar har inddraget køsystemerne, og at der her faktisk gemmer sig nogle af de absolut flotteste LEGO detaljer, siger Christian Woller. I NINJAGO – The Ride sætter gæsterne sig ombord i et kørende vogntog, og allerede fra første meter, bliver de suget dybt ind i de dunkleste kroge af NINJAGO universet. Forlystelsen er så tilpas nervepirrende, at den også udfordrer de lidt ældre børn, fortsætter Christian Woller med at fortælle i en udsendt pressemeddelelse.

NINJAGO er et univers, der er kendt og elsket af børn i hele verden. Historien handler om venskab, det gode mod det onde og ikke mindst en masse aktiv leg, som gør den helt oplagt at levendegøre i en LEGOLAND park, siger Christian Woller.

Udover det nye område i parken laves der også 24 NINJAGO tematiserede værelser på Hotel LEGOLAND, så oplevelsen af universet kan fortsætte efter parken er lukket.

"Der er en stadigt stigende efterspørgsel på vores temaværelser, særligt fra det øgede antal af udenlandske turister, som vælger at holde deres ferie i LEGOLAND" siger Christian Woller.

More about: |

Search