Om foreningen

Er du klar til at støtte HandicapBarn Fonden?

- selv de mindste donationer gør gavn

Hos os er du med til at give familier med handicappede børn en håndsrækning, og hos os er det ikke kun børn med alvorlig eller kritisk sygdom, så får gavn af vores aktiviteter.

Gør en forskel og støt den nystartet forening HandicapBarn Fonden med at komme igang med vores aktiviteter for familier med handicappede børn i Danmark.

Du kan gøre det som privatperson eller vise det med din virksomhed, at den tager et socialt ansvar ved at støtte HandicapBarn Fondens aktiviteter. Med din støtte vil du være med til at hjælpe familier med handicappede børn i Danmark.

Foreningen HandicapBarn Fonden udfylder et tomrum som mangler

Stifterne af HandicapBarn.dk har gennem et stykke tid haft tankerne om en landsforening, der kan supplere webplatformen HandicapBarn.dk

Derfor har Marina og Søren Malchow, der står bag HandicapBarn.dk taget initiativ til at stifte Foreningen HandicapBarn Fonden. 

Med den nye forening, der er stiftet i januar 2019 kan vi nu få etableret lokale afdelinger. Indtil nu har vi kun haft netværksgrupper på Facebook men vi har haft et brændende ønske gennem længere tid om at der også skal kunne være lokale fysiske aktiviteter de forskellige steder hvor der er netværksgrupper. Med foreningen kan dette nu lade sig gøre rent formelt.

Samtidig har vi med landsforeningen nu også muligt for at kunne etablere projekter som eksempelvis socialrådgivning, hvor vi ved at der er mange familier med handicappede børn, som har brug for dette, hvilket er et stort supplement til vores webplatform, udtaler en af stifterne Søren Malchow til HandicapBarn.dk

Vi har flere idéer i støbeskeen, som vi vil arbejde med i den valgte bestyrelse for Foreningen HandicapBarn Fonden, og som vil komme familier med handicappede børn til gavn. 

Foreningen HandicapBarn Fonden er ikke en lokalforankret forening, men derimod en landsforening, hvilket kommer vores medlemmer til gavn med de projekter der er i støbeskeen.

Med etableringen af Foreningen HandicapBarn Fonden har stifterne skilt webplatformen Anbragt-Barn.dk med tilhørende netværksgrupper fra og over i en selvstændig enhed.

Oprindelig lå netværksgrupper for forældre til anbragte børn under HandicapBarn.dk, idet mange anbragte børn har specielle behov. 

Søren Malchow, fortæller til HandicapBarn.dk at det var naturligt at få adskilt disse netværksgrupper for henholdsvis forældre med handicappede børn og forældre til anbragte børn i forbindelse med stiftelsen af Foreningen HandicapBarn.dk

Gør en forskel - støt som virksomhed op om handicappede

Du kan hjælpe familie med handicappede børn i Danmark, og samtidig vise, at din virksomhed tager et social ansvar, hvor du støtter foreningen HandicapBarn Fonden eller øvrige aktiviteter indenfor handicapaktiviteter & -forhold i Danmark som HandicapBarn Fonden har af projekter vi arbejder og støtter.

Som virksomhed har du flere mulighed for at bakke op med din støtte:

Din virksomhed kan give en virksomhedsgave, som er et engangsbeløb

Din virksomhed kan blive Partner med et skræddersyet samarbejde samt

Din virksomhed kan blive Virksomhedsven med et fast årligt sponsorat. Vi har opdelt det i 3 forskellige størrelser.

Kombiner med profilering på HandicapBarn.dk og Ferie-Fritidsaktiviteter.dk.

Vi har også mulighed for at tilbyde forskellige profileringsmuligheder enten som selvstændig eller hvor vi sammensætter lige den sponsoratpakke du ønsker dig, hvor der indgår profileringsmuligheder. Forhør nærmere hos Søren på 6089 6379 eller sponsor@HandicapBarn.dk 

Når du tegner et sponsorat med HandicapBarn, så vil du også have mulighed for at bruge HandicapBarn's Støttelogo

Som privat person har du også mulighed for at støtte arbejdet med og omkring handicappede - især handicappede børn. 

Vi har forskellige projekter, som du har muligheder for at støtte til gavn for aktiviteter til familier med handicappede og det koster kun 200 kr for at være medlem i et kalenderår.

Som privatperson kan du derudover også hjælpe med at støtte os med følgende måder:

Støt med et bidrag

Bliv facebook frundraiser

Donering via Facebook

Støt via medicinkontrol appen Drugstaus

Tank og støt

Image

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Herunder vil du finde virksomhederne som støtter os. Vi siger tak for støtten.

Search