HandicapBarn Fonden's netværk for Bornholm

Med etableret af Foreningen HandicapBarn Fonden, vil vi gå videre med vores lokale netværksgrupper der er påbegyndt under HandicapBarn.dk, således at der også bliver fysiske aktiviteter i de lokale afdelinger af Foreningen HandicapBarn Fonden.

Herunder finde du de forskellige kommuner vi har oprettet netværksgrupper i. Der er lille beskrivelse i hver om hvordan du kan blive medlem.

Gør en forskel og støt den nystartet forening HandicapBarn Fonden med at komme igang med vores aktiviteter for familier med handicappede børn i Danmark.

Du kan læse mere her om hvordan du kan støtte ved at trykke på STØT

Kreds Bornholm dækker følgende kommuner: Bornholm

Netværksgruppe for Bornholm kommune

Bliv medlem af Ballerup netværksgruppen

Netværksgruppe: Ja - klik her for at komme til den på facebook. Gruppen hedder "Forældre til handicappede børn i Bornholms kommune"
Facebookside for netværksgruppen: Ja - klik her for at komme til den på facebook. Siden hedder "Børn med handicap i Bornholms kommune"

Lokalafdeling: Nej, ikke endnu, men Foreningen HandicapBarn Fonden ønsker gerne etablering af lokaling. Er du interesseret i at være med til dette kan du kontakte vores daglige leder af Foreningen HandicapBarn Fonden på direktor@handicapbarn.dk

Link til netværksgruppe for forældre til anbragte børn i kommunen: Ja - klik her for at få mere information om hvordan man bliver medlem af gruppen Forældre til anbragte børn i Bornholms kommune, som hører under www.Anbragt-Barn.dk 

Image

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Search