Nyheder om handicap

Nyheder

LEGOLAND® inviterer til største Halloween nogensinde

(U)hyggen spreder sig i LEGOLAND, når parken 7. oktober til 5. november, slår dørene op til det største og længste Halloween. I hele efterårsferien gentager parken Brick or Treat succesen fra 2016, holder åbent helt til klokken 21 og afslutter hver eneste aften med et kæmpe halloween-fyrværkeri kl. 20.

I 2016 skruede LEGOLAND op på fuldt blus med et kæmpe Halloween, og i år bliver det igen med det største Halloweenprogram til dato. Parken åbner op for hele fire uger, hvor der overalt vil være spækket med LEGO tematiserede Halloween dekorationer, kryb og kravl og finurlige detaljer. Som noget nyt vil gæsterne i efterårsferien kunne opleve et mesterligt fyrværkerishow ved Kongeborgen hver aften kl. 20 og LEGOLAND er åben helt til kl. 21.

- Halloween i LEGOLAND har taget vores gæster med storm, og derfor har vi valgt at skrue endnu mere op for stemningen igen i år. Det er noget ganske særligt, når mørket falder på, og LEGOLAND bliver lidt mere uhyggelig end normalt med smuk lyssætning og små mystiske væsner i blandt andet Miniland, siger Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Endnu mere Brick or Treat
Igen i år kan gæsterne gå på Brick or Treat jagt i hele efterårsferien, hvor børnene kan tage deres forældre i hånden og se, hvad der gemmer sig af skumle men sandsynligvis rare væsner i de små huse.

- Brick or Treat er en LEGOLAND udgave af det kendte ”trick or treat”, som vi introducerede med stor succes i 2016. Vi har øget kapaciteten i år med dobbelt så mange huse, så der er endnu flere børn, der kan gå på opdagelse og møde de fem særlige Halloween beboere, som har en lille overraskelse til børnenes poser, forklarer Pernille Steffensen.

Græskar i alle afskygninger 
Udover Brick or Treat vil parken som altid være spækket med Halloweenaktiviteter. Gæsterne kan skære ægte græskar eller bygge dem af LEGO og udstille dem i parkens store græskarlandskab. Herudover vil der også være brug for små modelbyggere til at bygge en kæmpe LEGO mosaikvæg.

- Foruden alle byggeaktiviteterne kan børnene kravle op i vores kæmpe LEGO græskar, der er bygget af mere end 100.000 LEGO klodser. Det er virkelig imponerende og noget, vi kan se, giver smil på læben hos både store og små, siger Pernille Steffensen.

Der er Halloween i LEGOLAND fra den 7. oktober til den 5. november. I hele efterårsferien er parken åbent fra 10-21 med fyrværkeri hver aften kl. 20. Se hele programmet på LEGOLAND.dk

More about: |

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search