Nyheder om handicap

Nyheder

TommyLynnerup.dk - nu også på Sjælland

 Tommy Lynnerup oplyser på sin facebookside, at han er glad for at han har fundet sin sjællandske base i Albertslund hos House of Satori's lokaler.

"Mille Møller, som er behandler, se mere på www.milles.dk, har åbnet dørene og mulighederne for at jeg kan benytte mig af hendes skønne lokaler i Albertslund.

Den energi og de værdier hun lægger i sit arbejde og i mødet med mennesker, føler jeg mig så meget hjemme i igennem mit eget arbejde. Derfor føles til helt naturligt for mig at bringe alt mit med ind i hendes lokaler og derfra tilbyde alle jer på Sjælland og omkring København, velkommen i TommyLynnerup.dk." fortsætter Tommy

Mile Møller, der er indehaver af House of Satori fortæller også, at det er en drøm for hende, at skulle samarbejde med dygtige, fantastiske og passionerede mennersker - en drøm der går stille og roligt i opfyldelse, hvor hun glæder sig til at skulle huse denne ildsjæl som kæmper for børn i mistrivsel idet Tommy Lynnerup underviser blandt andet på lære- og pædagogseminarer og har sessioner med forældre. 

Plan om at være på sin sjællandske base en gang om måneden

En gang om måneden vil Tommy Lynnerup, der ellers har base i det nordjydske, være i Albertslund til individuelle sessioner, workshops og foredrag. 

Kurser, workshops og foredrag vil løbende blive meldt ud på hans facebookside, som du kan finde på dette link

Første Tur er allerede planlagt og det er den 29-30-31 marts 2019.

Fredag d. 29 fra kl 13 - 15 kan du booke individuel session.

Fredag d. 29 fra kl 16-19 kan du tilmelde dig workshop i konflikt håndtering og selvværds opbyggende adfærd.

Lørdag d 30 fra kl 10 og søndag d. 31 fra kl 10, kan du tilmelde dig weekend kurset, forældre gennem kærligheden.

"Jeg ser utroligt meget frem til at få denne faste Sjællands tur flettet ind i mit arbejde og virke. Du kan følge med på min Facebook side TommyLynnerup.dk for arrangementer, datoer osv og du kan altid komme med forespørgseler på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 22432096." afrunder Tommy sin fortælling om sin sjællandske base.

Tommy Lynnerup har både praktisk og teoretisk erfaring omkring ADHD, idet han også er far til en dejlig ADHD dreng på 14 år.

Foto: TommyLynnerup.dk's facebookside

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search