Undervisning

Undervisning

Ny gruppe på facebook for forældre, som hjemmeunderviser autismebørn

Mange børn med autisme har svært ved at kunne klare den almindelige folkeskole, som tidligere havde mulighed for at gå i specialklasse. En del af disse børn dropper simpelt ud af skolen, og må undervises hjemmefra i stedet for.

En af disse forældre, som oplever dette er Inga H. Kallestrup fra Viborg, der har en handicappet pige med autisme.

Ny gruppe på facebook for forældre, som hjemmeunderviser autismebørn

Når man står alene med hjemmeundervisningen, så melder der sig mange spørgsmål om forskellige ting om det er godt eller slet ikke dur.

"Vi rummer en bred aldersfordeling, helt fra de små børn i børnehavealderen og godt oppe i skoleklasserne." fortæller Inga Kallestrup til HandicapBarn. "Vi er ret nye og derfor skal vi lige finde ud af hvordan vi gør med gruppen, men det er et dejligt sted hvor vi kan udveksle erfaringer" tilføjer Inga. 

Gruppen "Autismebørn som hjemmeundervises, passes eller hjemmetrænes" er KUN for forældre til børn med autisme, hvor man selv har valgt at passe, pleje og/eller hjemmetræne samt undervise sit barn på fuld tid i hjemmet, pointere initiativtageren overfor HandicapBarn. "Når folk anmoder anmoder om at blive medlem af gruppen, så er det vigtigt at de sender en privatbesked til mig" fortæller Inga "Vi ønsker nemlig ikke uvedkomne fagpersoner, pårørende eller lignende og opfordre gruppens medlemmer til at give administrator besked, hvis der skulle smutte sådanne uvedkommende personer ind i gruppen."

Den nye undervisningsgruppe er tænkt, som et sted hvor man har mulighed for at drøfte alt som indgår i livet, da det er et kæmpe ansvar at hjemmeundervise et sådant dejligt barn, siger Inga Kallestrup til sidst i den snak HandicapBarn har haft med initiativtageren.

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search