Projekt Netværksweekend

Der er et meget stort behov for en landsdækkende netværksweekend hos forældre med børn med specielle behov, så man kan mødes i real live for at snakke og børnene lege sammen. Et er at sidde bag en skærm og skrive sammen, noget andet og meget vigtig er også den virkelige sammenkomst.

Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne vil igangsætte projekt netværksweekend, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil. 


En landsdækkende årlig stævneweekend med masser af arrangementer på kryds af de forskellige diagnoser kunne vi godt tænke os at etablere. Med en sådan aktivitet vil vi også kunne være med til at etablere netværk mellem vores brugere. En netværksweekend kunne lægges på et feriecenter, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage når der er behov for dette. Nogle familier har behov for at kunne trække sig tilbage, når der er for mange oplevelser der skal kaperes, og den med specielle behov lige kan have tid til at synke disse.

Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, som efter rådgivningsfunktion på HandicapBarn.

"Da vi stod i starten, hvor vores søn var blevet konstateret med en sjælden genmutation, kunne vi godt havde brugt nogle handicapspecifikke kurser med relevante emner/problemstillinger og netværksweekender sammen med andre forældre i lignende situationer, da man på en sådan weekend kan lære meget mere end man umiddelbart tror" fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk Søren Malchow til HandicapBarn.

"Siden er vi løbende komme i kontakt med mange andre, som også har været udsat for tilsvarende at man ikke ved hvordan man får sig et netværk, der dels kender ens specielle behov, og dels får rådgivning som man har behov for."

Derfor er det meget vigtigt, at HandicapBarn kan tilbyde en årlig netværksweekend til forældre med handicappede børn. 

Det er ikke alene forældrene, som mangler sådanne netværksweekender, men der er også behov for at der etableres søskendeweekender. Flere søskende 

Vores mål er at kunne etablere en tilbagevende årlig netværksweekend for vores brugere på HandicapBarn.dk.

Derfor er enhver hjælp til, at vi kan igangsætte projekt Netværksweekend velkommen. Kontakt os hvorledes du kan komme til at hjælpe os med at få dette projekt i vandet.

Search