Projekt Socialrådgiver

Der er et meget stort behov for uvillig rådgivning hos forældre med børn med specielle behov. Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne vil igangsætte projekt socialrådgiver / rådgivning, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil. 

I sin oprindelige form var det tiltænkt, at socialrådgivere i kommunerne skulle være borgernes forlængere arm når de har brug for hjælp. Vi kan mærke på redaktionen på HandicapBarn, at der er stor behov for at HandicapBarn har en-to socialrådgivere, der kan gå ind og hjælpe med vores brugere. Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, som efter rådgivningsfunktion på HandicapBarn.
"Dengang vi stod ude foran sygehuset med vores dreng, der lige havde fået diagnosticeret en sjælden genmutation var vi fuldstændig på herrens mark, og manglende uvildig rådgivning om hvad vi skulle" fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk til HandicapBarn.

"Siden er vi løbende komme i kontakt med mange andre, som også har været udsat for tilsvarende at man ikke ved hvordan man får sig et netværk, der dels kender ens specielle behov, og dels får rådgivning som man har behov for."

Derfor er det meget vigtigt, at HandicapBarn kan tilbyde en uvildig socialrådgiver bistand / rådgivning til forældre med handicappede børn. Når man ikke har denne rådgivning og netværk, så er det ekstra belastende da man skal både klare at finde ud af noget selv samtidig med at man har de ekstra udfordringer et handicappede barn giver. Det er et 24/7 job på overbelastning hele tiden for mange familier.

Search